Jorginho med vild statistik i første kamp for Chelsea

2560

Jorginho fik sin første kamp i kongeblåt i år eftermiddags mod Perth Glory, og den  årvågne midtbanespiller gjorde i den grad opmærksom på sig selv i de 45 minutter, han havde på banen.

Det var et ret amputeret Chelseamandskab, der mødte Perth Glory i Australien i går. Alle spillerne, der har været afsted til VM, er stadig på ferie, så det betød, at Maurizio Sarri måtte hive en masse akademispillere med “down under”.

Det betød også, at nyindkøbte Jorginho fik sine første minutter i Chelseatrøjen, og den brasilianskfødte italiener imponerede i den grad, når det angik pasninger.

Læs også: Sarri: Vi spillede en god kamp i 60 minutter

Jorginho fik de første 45 minutter af kampen, og i løbet af halvlegen fuldførte han hele 98 pasninger. Det svarer til en aflevering hvert 27. sekund. I de første 10 minutter af kampen var statistikken endda en pasning hvert 18. sekund.

I anden halvleg blev han skiftet ud til fordel for Tiemoue Bakayoko, så Chelseas nye playmaker må vente til på lørdag, hvor holdet møder Inter i en træningskamp i Nice, med at vise sig yderligere frem.