Jorginho-agent: Han er faldet lynhurtigt til

1898

Jorginho er ikke kun gledet godt ind på holdet på banen. Også udenfor har overgangen fra Italien til England været rigtig nemt for Chelseas nye nummer fem, fortæller hans agent.

Det har indtil videre været mere eller mindre en dans på roser for Jorginho, siden han skiftede fra Napoli til Chelsea den 14. juli denne sommer.

På banen er den brasiliansk fødte italiener allerede blevet lidt af en general på midtbanen, hvor han krydrer sit solide pasningsspil med en stor verbal tilstedeværelse.

Nu fortæller hans agent, Joao Santos, også, at han den 26-årige midtbanemand er faldet rigtig godt til i Vestlondon.

– Jorginho har startet sit eventyr i Chelsea rigtig godt. Han er allerede blevet integreret rigtig godt, og så taler han også godt engelsk, så han har ingen problemer med at falde til. Når en spiller er god, kan han spille i enhver liga. Så betyder stereotyper meget lidt. Hvis en spiller har kvalitet, kan han gøre det godt hvor som helst, slår Santos fast overfor Radio CRC.

Jorginho har fået fuld spilletid de første to Premier League-kampe, han har deltaget i, hvor han endda i sæsonpremieren scorede på straffespark mod Huddersfield.