Inter sætter prisskilt på Chelsea-emnet Candreva

1094

Chelsea mangler fortsat en forstærkning til højresiden. Nu har Inter Milan sat et prisskilt på deres alsidige midtbanemand Antonio Candreva.

Leicester Citys Danny Drinkwater er angiveligt øverst på Chelseas ønskeliste i øjeblikket, men også Inters Antonio Candreva har været i kikkerten længe.

Candreva kan både spille wingback og udfylde en mere central plads på midtbanen og er således lige den type spiller, som Antonio Conte er på udkig efter. I øjeblikket er kun N’Golo Kanté og Cesc Fabregas til rådighed på den centrale midtbane, eftersom Tiemoue Bakayoko endnu ikke er skadesfri, mens Victor Moses stort set ikke har nogen konkurrenter til wingback-positionen i højresiden.

Derfor er 30-årige Candreva pludselig blevet interessant for Conte, der i forvejen kender spilleren fra da han var træner for det italienske landshold.

Og Inter Milan er angiveligt villige til at lade deres alsidige midtbanespiller gå for den rette pris, og den er de ifølge avisen Gazetta dello Sport nu kommet op med. 25 millioner euro, hvilket svarer til 185 millioner kroner. Der er dog ingen meldinger om et officielt bud fra Chelseas side endnu.