Hvem bærer hvilke numre?

1070

Efter en masse til- og afgange, er der skiftet godt og grundigt ud i, hvem der bærer hvilke numre. Vi har lavet en lille opdatering.

Chelsea har allerede oprustet en del i dette transfervindue, hvilket har betydet, at der har skullet gives en masse numre til de nye spillere. Samtidig har afgange fra klubben betydet, at nye numre er blevet ledige, ligesom der er blevet byttet spillerne imellem. Vi samler her, hvem der har fået nye numre.

– Den nye venstreback, Filipe Luis, blev præsenteret som den nye nummer 5, men skal spille med nummer 3 i den nye sæson.

– I stedet får Kurt Zouma, den nye franske midterforsvarerer, det ikoniske femtal, der sidst blev båret af Michael Essien.

– Spanske Cesc Fabregas får nummer 4, der sidst blev båret af David Luiz, der er blevet solgt til Paris Saint-Germain.

– Didier Drogba, der vendte tilbage til Chelsea i fredags, får sit gamle nummer 15 at spille i igen.

– Nummer 15 spillede Mohamaed Salah med i sidste sæson, og derfår han nu nummer 17.

– Nummer 17 blev tidligere båret af Eden Hazard, der er skiftet til nummer 10 efter Juan Mata blev solgt til Manchester United.

– Den nye bomber, spansk-brasilianske Diego Costa, har fået nummer 19 han også bar i Atletico Madrid og på det spanske landshold. Dette blev muligt efter, at nummeret blev ledigt, da Demba Ba, der tidligere bar nummeret, blev solgt til Besiktas.

Det er de numre, der er blevet slået fast indtil nu, men vi mangler stadig at se, hvilke numre spillere som Courtois, Romeu, Moses, Lukaku og Bertrand får, hvis de bliver i klubben.