Higuaín: Det er vigtigt for mig at arbejde med Sarri igen

497

Gonzalo Higuaín har udelukkende store ord tilovers for Maurizio Sarri, som han deler en mindeværdig historie med fra tiden i Napoli.

Chelsea hentede i går aftes argentinske Gonzalo Higuaín på en lejeaftale fra italienske A.C. Milan. Dermed får den 31-årige angriber chancen for at samarbejde med Maurizio Sarri på ny.

I 2015/2016-sæsonen kom Higuaín på måltavlen for Sarris Napoli ad hele 36 omgange i 35 ligakampe, og skarpskytten er ikke bleg for at kreditere sin forhenværende og nu aktuelle manager for statistikken.

– Det var et fantastisk år for både Maurizio og mig selv. Nu er jeg bare glad for at arbejde sammen med ham i en stor klub som Chelsea, som har masser af historie og fantastiske holdkammerater, siger argentineren til chelseafc.com og uddyber:

– Maurizio Sarri er den træner i min karriere, der har fået mest ud af mig spillemæssigt. Han ved, hvordan man skal arbejde med mig, ikke mindst i forhold til min emotionelle side.

Chelseas “fantastiske holdkammerater”

Higuaín spillede som bekendt sammen med Jorginho i Napoli-tiden, hvilken han glæder sig til at gøre igen.

– Han (Jorginho, red.) er en fantastisk midtbanespiller, som bidrog til mit bedste år som en spiller. Samtidig er han én af mine virkelig gode venner, så det er en fornøjelse at skulle spille med ham igen. Jeg håber, vi kan opnå store ting sammen igen.

Derudover har Chelseas nye angriber kendskab til en række af spillere i truppen, som kan hjælpe ham til at kickstarte karrieren i det engelske.

– Jeg kender Willy Caballero, Rüdiger, Marcos Alonso, David Luiz og Willian, og jeg har før spillet mod Kovačić, så jeg kender heldigvis en del, hvilket vil hjælpe mig med at falde til, påpeger Higuaín.

Den 31-årige angriber blev ikke registreret i tide til at indgå i truppen mod Tottenham, der besøger Stamford Bridge i aften (torsdag, red.). Han må derfor formodentlig vente på at få sin debut til på søndag, hvor Sheffield Wednesday kommer på besøg.