Hazard: Vi skal være som for to år siden

1478

I morgen går det endelig løs, når West Ham gæster Stamford Bridge. Eden Hazard beretter om et hold, der er klar til at vende en ny side og komme tilbage på sporet.

10. pladsen i den forgangne sæson er ikke helt udvisket fra spillernes hukommelse, det ser ud til, at holdet i hvert fald er klar til at kigge fremad nu, hvor Premier League igen starter for Chelseas vedkommende i morgen aften mod West Ham.

– Alle skal være den samme spiller som for to år siden. Vi prøvede at finde en masse undskyldninger for, hvorfor vi ikke spillede godt sidste sæson, men vi ved ikke hvorfor. Måske var nogle spillere trætte, men nu skal vi være fokuserede og træner hårdt på at være klar, siger Hazard til Skysports og fortsætter.

– Det er en frisk start. Vi har et fælles mål, og det er at gøre det bedre end sidste sæson. Vi forsøger at glemme den og blive klar til fremtiden.

Læs også: Chelsea forlænger med og udlejer Traoré

Belgieren er blevet brugt af Conte på flere forskellige positioner, men på trods af både at have være afprøvet som angriber og i sin vante position som kant tror Hazard ikke, at hans rolle ændrer sig meget under den nye manager.

– Jeg tror, min rolle næsten vil være den samme. Måske får jeg mere frihed, måske skal jeg forsvare mere, men det allervigtigste for mig er at komme på bolden og score mål og gøre forskellen, forklarer den 25-årige belgier.

Og det er altså i morgen aften klokken 21:00, der er kick-off på Stamford Bridge.