Hazard nærmer sig kontraktforlængelse – og astronomisk løn

5571

Eden Hazard nærmer sig angiveligt en forlængelse af sin kontrakt, der lige nu er tre år tilbage af. Og den forlængelse vil i den grad lune i pengepungen hos belgieren.

Der er ingen tvivl om, at Eden Hazard er en af Chelseas vigtigste spillere, men det tyder på, at det bliver hårdt at holde på ham denne sommer. Real Madrid har meldt sig ind i kampen om belgieren, og der florerer i øjeblikket rygter om, at han kan blive den dyrest handlede fodboldspiller, hvis Chelsea vil sælge ham til kongeklubben i Spanien.

Men det vil Chelsea ikke. I hvert fald ikke ifølge de oplysninger, som avisen Evening Standard har fået om det møde, Hazard holdte med Chelsea i den forgangne uge.

Stem på chelseafan.dk som årets fodbold-fanside 2017!

Her gjorde klubben det klart overfor belgieren, at man vil gøre alt for at holde på ham – og ikke vil sælge ham uanset buddets størrelse. Tværtimod vil man bygge holdet op omkring ham og give ham en kontraktforlængelse.

Og oveni den kontraktforlængelse vil også følge en massiv lønforhøjelse. En forhøjelse på omkring 50%, forlyder det. Det vil betyde, at belgieren kan komme til at tjene 300.000 pund om ugen, hvilket i skrivende stund svarer til 2,6 millioner kroner.

Hvorvidt Eden Hazard vil acceptere kontraktforlængelsen ser endnu ikke ud til at være afgjort.