Hazard om City-opgøret: Hvis vi havde spillet i tre timer, havde jeg heller ikke rørt bolden

1996

Eden Hazard var langt fra tilfreds med måden, City-opgøret blev grebet an på. Det fungerede slet ikke at slå høje bolde op på ham, mener han.

Det endte 1-0 til Manchester City på Etihad Stadium i går aftes, men the Blues var aldrig rigtigt tæt på at udligne. Ikke ét eneste skud indenfor målrammen kunne det blive til, og man havde kun 29 procents boldbesiddelse.

Eden Hazard var efter kampen slet ikke tilfreds med den måde, Antonio Conte valgte at gribe kampen an på.

– Selv hvis vi havde spillet i tre timer, havde jeg ikke rørt bolden. Heller ikke hvis vi forbedret os de sidste 10 eller 15 minutter. Vi var bedre med bolden, men det skulle vi have gjort igennem hele kampen, fortæller han til Goal.com og fortsætter.

– For mig er det svært at spille godt, når jeg kun får bolden tre gange. Men når vi får bolden, skal vi være bedre til at bruge den. Vi traf de forkerte beslutninger, slog han fast.

Både Alvaro Morata og Olivier Giroud startede på bænken i opgøret, og først med et kvarter igen foretog Antonio Conte sin første udskiftning. Med tanker på gameplanen, der gik ud på at slå høje bolde op foran, ville det have givet bedre mening at lade en af dem spille på toppen, mener Chelseas nummer 10.

Læs også: Conte om sin gameplan: Jeg er ikke så dum at spille åbent mod City

– Jeg forsøgte at hoppe op, men det er ikke nemt at vinde dueller mod Nicolas Otamendi og Aymeric Laporte. Vi spillede ikke på vores styrker i dag (i går red.). Hvis Morata eller Giroud spillede, ville det have været nemmere at spille på lange bolde. Jeg gjorde mit bedste, siger han til Goal.com og uddyber.

– Conte satte mig op foran. Jeg forsøgte at yde mit ypperste, men jeg synes ikke, vi spillede en god kamp. Vi havde muligheder mod Barcelona, men overhovedet ingenting i dag. Det var svært, især når det kom til at komme ud af deres pres.

– Hvis du har bolden, var der med det samme tre, fire mand omkring dig. Vi fejlede også med de simple afleveringer. Vi spillede ikke godt sammen som kollektiv, men vi kommer til at arbejde hårdere de kommende uger, slutter belgieren.