Hazard antyder skifte: Det er måske tid til at prøve noget nyt

2270

Eden Hazard åbner i et interview med the Telegraph i den grad op for et skiftet denne sommer. Det er muligvis tid til at prøve noget nyt, siger han.

Efter et flot VM med det belgiske landshold, der dog havde håbet at kunne gå hele vejen til finalen, kan Eden Hazard nu holde en velfortjent ferie.

Men det bliver ikke en ferie, hvor han kan koble fuldstændigt fra. For han skal træffe en vigtig beslutning om sin fremtid, og det ser ud til at lugte af et exit.

– Nu vil jeg tage på ferie og stille mig selv de rette spørgsmål. Efter seks skønne år i Chelsea, er det måske tid til at prøve noget nyt. Jeg kan beslutte, om jeg vil blive eller gå, men Chelsea træffer den endelige beslutning – om de vil lade mig gå. I forhold til min karriere, især efter dette VM, er jeg et sted, hvor det muligvis er tid til at skifte, siger Hazard til the Telegraph og fortsætter.

– Alle ved, at jeg altid har haft det godt i Chelsea, og jeg har været rygtet til alle de store klubber. Næste uge bliver det Bayern, ej det er en joke. I kender alle min foretrukne destination.

Hazard hentyder formentlig til Real Madrid, som han i flere år har været sat i forbindelse med, og med deres salg af Cristiano Ronaldo er der fra flere kanter blevet pointeret, at kongeklubben skal ud og hente et nyt stjernenavn ind.

I Chelseas egen andedam er der endelig kommet afklaring på trænerposten med tilgangen af Maurizio Sarri, mens Jorginho også er kommet til fra Napoli som en forstærkning til midtbanen. Men der ser ikke umiddelbart ud til at være den store optimisme at spore omkring Sarri fra Hazards side.

– Vi har vidst et stykke tid, at Sarri ville blive den nye træner. Nu er det er officielt. Om han er en god træner? Hvis han lader mig vinde trofæer, så ja. Dries Mertens har sagt, at han er god. Vi skal arbejde hårdt på den italienske måde, men det har vi været vant til med Antonio Conte. Vi ser, hvad der sker, slutter han.