Hazard afviser Real-skifte denne sommer: Jeg bliver i Chelsea

3749

Eden Hazard bliver i Chelsea i indeværende sæson. Det forsikrer belgieren selv efter spekulationer sommeren igennem omkring et skifte til den spanske hovedstadsklub.

På trods af at have været kædet heftigt sammen med et skiftet til Real Madrid efter et godt VM er Eden Hazard stadig at finde i Chelsea. Den belgiske offensivspiller har selv ytret et ønske om at skifte til kongeklubben, men det er altså ikke sket.

Det kan principielt stadig lade sig gøre, da engelske klubber stadig kan sælge spillere, selvom der er lukket for spillerkøb i England.

Men Eden Hazard siger nu selv, at han bliver i Vestlondon denne sæson.

– Alle ved, hvad jeg har sagt efter Verdensmesterskaberne. Men jeg er glad her, og det er ikke noget, jeg endnu har lyst til at tale om. Der er blevet sagt en masse mærkelige ting, men i øjeblikket er jeg glad. Jeg har to år tilbage af min kontrakt, og så ser vi, hvad der sker. Jeg forlader ikke klubben i år, fortæller han til RMC og fortsætter.

Læs også: Krings karakterer: Alonso angriber topkarakteren i hæsblæsende London-derby

– Transfermarkedet i England er stadig lukket. Klubberne kan stadig sælge spillere, men ikke hente ny ind længere. Det ville være lidt mærkeligt, hvis de ville sælge mig, når de ikke kan finde en erstatning. I dag har vi set, at fansene godt kan lide mig. Jeg har det godt, hvor jeg er nu. Lad os se, hvad der sker om et til to år.

Hazard har lagt godt fra land i sine første to kampe under Maurizio Sarris trænerskab. Belgieren har ikke fået fuld spilletid hverken mod Huddersfield i sæsonåbneren eller i 3-2-sejren over Arsenal, men formåede til gengæld at sætte et positivt præg på begge kampe med indhop henholdsvis i det 75. og det 60. minut.