Guardiola: Chelsea forsøgte ikke at hente mig

2296

Chelsea fyrede i sidste sæson José Mourinho, og der gik rygter om, at man ville erstatte ham med Pep Guardiola. Den nytilkomne Manchester City-manager fortæller dog, at Roman Abramovic aldrig ville have ham.

I december 2015 sparkede Chelsea José Mourinho ud af klubben efter en miserabel halv sæson, der havde impliceret The Blues i nedrykningskampen. Guus Hiddink overtog midlertidigt, mens Antonio Conte fik jobbet permanent.

Pep Guardiola var også i spil til Chelsea-jobbet ifølge rygtebørsen, men spanieren fortæller selv, at han aldrig blev tilbudt at overtage i London-klubben.

– Der var kun én klub, der ville have mig. Jeg havde kun ét tilbud, og det var fra Manchester City. Alle vidste, at jeg ville til Premier League, men jeg vadede ikke i tilbud, siger han på et pressemøde ifølge Sky Sports.

De engelske medier skrev også, at Pep Guardiola var aktuel for Manchester United, men de hentede i stedet José Mourinho.