Golovins mor bekræfter forhandlinger med Chelsea

2286

CSKA Moskva og Chelsea er i forhandlinger omkring Aleksandr Golovin, der har været Ruslands store stjerne ved VM-slutrunden.

22-årige Aleksandr Golovin har været en stor stjerne i CSKA Moskva de seneste sæsoner, og ved VM-slutrunden i Rusland har han nu fået rettet opmærksomheden fra mange europæiske klubber og medier mod sig.

Efter åbningskampen, hvor Rusland ondulerede Saudi-Arabien med 5-0, og Golovin kom på tavlen med et flot frisparksmål, steg fokusset på den unge offensive midtbanespiller voldsomt, og ikke længe efter var der forlydender om, at Chelsea var interesserede i ham.

Og nu kan hans mor, Svetlana Golovin, så bekræfte, at Chelsea og CSKA Moskva rent faktisk er i forhandlinger omkring hendes søn.

– Ja, der er forhandlinger mellem de to klubber nu, men vi kender stadig ikke detaljerne, fortæller hun til det russiske medie Komsomolskaya Pravda, som senere er blevet oversat af blandt andre the Sun.

Læs også: Hudson-Odoi blandt de yngste Golden Boy-nominerede

Men, fortæller Svetlana Golovin, en afklaring vil først komme, når Rusland er færdige ved VM.

– Sacha har kun fokus på det russiske landshold og deres færden ved verdensmesterskaberne lige nu. Overgangen til en anden klub vil først blive diskuteret, når de er færdige her.

På trods af sine kun 22 år har Aleksandr Golovin allerede haft 113 optrædener for CSKA Moskvas førstehold og 22 kampe på A-landsholdet.