Giroud: Jeg vil vinde Premier League med Chelsea

861

Olivier Giroud lægger ikke skjul på, at det ærgrer ham ikke at have vundet Premier League endnu, men han tror på, at det kan lade sig gøre med Chelsea.

En Premier League-titel har ikke været Arsenal forundt siden 2004, og dengang var Olivier Giroud ikke en del af holdet. Det blev han først otte år senere, men i den fem og et halvt år lange periode, franskmanden nåede at være i klubben, var et engelsk mesterskab aldrig rigtigt på tale.

Den 31-årige angriber er da også ærgerlig over ikke at have været med til at vinde et Premier League-trofæ.

– Jeg ved ikke, om man kan kalde det en fortrydelse, men jeg har en lille følelse af at have en løs ende, fordi jeg virkelig gerne ville have vundet Premier League med Arsenal, siger han til ESPN og fortsætter.

– Du hvisker ikke bare fem og et halvt år væk uden videre. Jeg har sagt tit, at det var mit ultimative mål.

– Når det så er sagt, så er det ikke slut endnu. Jeg er stadig i Premier League, nu i Chelsea. Jeg synes, løbet er kørt i år, men vi kommer til at have store ambitioner for den næste sæson. Jeg vil stadig vinde den, inden min karriere slutter, slår han fast.

I skrivende stund skal the Blues kæmpe for at ende i top fire, da man med nederlaget i søndags til Manchester United røg udenfor en af de Champions League-givende placeringer.

Der er to point op til Tottenham på fjerdepladsen, og de point skal man forsøge at indhente på søndag, når man møder førerhunden Manchester City på Etihad Stadium.