Giroud: Derfor løb jeg ud til Luiz, da jeg scorede

3933

Olivier Giroud løb hele vejen ud til David Luiz på tilskuerrækkerne, da han scorede kampens eneste mål mod Liverpool. Nu forklarer han hvorfor.

Chelsea sled sig til en 1-0-sejr over Champions League-finalisterne fra Liverpool på en solrig søndag aften på Stamford Bridge, og igen spillede Olivier Giroud en nøglerolle.

Den lange franskmand headede således et afrettet indlæg fra Victor Moses i kassen en god halv time inde i første halvleg, og selvom Liverpool dominerede kampen, kunne de ikke få brudt Chelseas defensiv, som igen var uden AC, op.

Men det, der vakte opsigt for mange ved Girouds scoring, var den efterfølgende jubelscene, hvor han skyndte sig ud til ankelskadede David Luiz, der så til fra tilskuerrækkerne, og gav ham en ordentlig krammer.

– David Luiz er en god ven, så jeg var meget glad for at kunne dedikere målet til ham, fordi han går igennem en hård periode og er på vej tilbage, forklarede Giroud efter slutfløjtet til Sky Sports.

Antonio Conte blev også spurgt ind til episoden på pressemødet efter kampen, men han var travlt optaget, da det skete.

– Jeg så det ikke. Jeg brugte momentet til at give råd til nogle af mine spillere. Jeg vil helt sikkert se fejringen på TV i aften (i går aftes red.), og jeg håber at se den jubel mange gange i den resterende del af sæsonen, slog han fast.

Missede du episoden med Giroud og Luiz, kan du se den nedenfor: