Gårsdagens målskytter: Vores ydmyghed vandt kampen

707

N’Golo Kanté og David Luiz peger på, at de var nødt til at være ydmyge for at opnå en 2-0-sejr over de engelske mestre fra Manchester City.

Chelseas to målskytter fra gårsdagens sejr over titelbejlerne fra Manchester City er ikke i tvivl om, at det krævede en ekstraordinær indsats at komme væk fra kampen med tre point.

Da opgøret nærmede sig afslutningen på første halvleg, sad gæsterne tungt på begivenhederne, og Maurizio Sarris mandskab ville sandsynligvis have været tilfredse med at gå til pause med 0-0. N’Golo Kanté dukkede imidlertid op ud af ingenting og gjorde det til 1-0, hvorefter David Luiz udbyggede føringen i slutningen af anden halvleg.

– Man bliver nødt til at være ærlig, for jeg synes, vi spillede mod det bedste hold i Europa i øjeblikket. De har spillet sammen i mere end tre år, de har fantastiske spillere, og de spiller virkelig godt, siger Luiz til chelseafc.com og fortsætter:

– Vi accepterede, at vi var nødt til at lide. Vi udviste en stor ydmyghed og tog så chancerne, når de opstod. Det var en anderledes plan end normalt, og det lykkedes.

Kanté erklærer sig enig og håber, at The Blues kan bygge videre på sejren i de kommende kampe.

– Vi havde nogle vanskelige øjeblikke, men vi var i stand til at lide og kæmpe i fællesskab, og i sidste ende blev vi belønnet med to mål, siger han.

Efter Chelseas sejr er det umådeligt tæt i toppen af Premier League, hvor Liverpool og Manchester City befinder sig med henholdsvis 42 og 41 point. London-trioen i form af Tottenham (36 point), Chelsea (34 point) og Arsenal (34 point) har imidlertid et stykke vej op til de to førerhold.