Fire fans idømt karantæne efter City-kamp – Chelsea fortsætter undersøgelsen

522

Chelsea har idømt fire fans karantæne efter lørdagens episode med Raheem Sterling i opgøret mod Manchester City på Stamford Bridge. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

The Blues fik et forrygende resultat mod de forsvarende Premier League-mestre, men desværre har opgøret fået et ærgerligt efterspil, eftersom flere fans på Stamford Bridge opførte sig diskriminerende og uanstændigt over for Raheem Sterling.

Undervejs i kampen, da Sterling var ude nær en gruppe Chelseafans råbte de alskens dårligdomme efter englænderen, hvilket nu har resulteret i, at Chelsea har idømt fire af disse fans karantæne.

– Vores undersøgelser af denne sag fortsætter. Vi støtter fuldt ud politiets undersøgelse, og alle former for informationer, vi får, vil blive givet videre til dem, skriver Chelsea i et statement på sin hjemmeside.

Klubben understreger også, at hvis der er bevis for, at nogen fans har været en del af nogen form for racistisk opførsel, vil det blive sanktioneret med en hård straf, blandt andet lange udelukkelser, ligesom man også vil støtte eventuelle retsforfølgelser, som måtte komme i kølvandet på dette.