FA rejser sag mod Chelsea-assistent efter bataljer mod United

1171

Efter Ross Barkleys scoring i de døende minutter mod Manchester United lørdag eftermiddag jublede assistenttræner Marco Ianni i Uniteds tekniske felt, hvilket forårsagede tumult. Nu har FA rejst en sag imod ham.

Der var ikke meget tid til at gense Ross Barkleys scoring omkring det sjette overtidsminut, der bragte Chelseas stime af ubesejrede kampe i streg op på ni.

I stedet blev der hurtigt fokuseret ud på området omkring trænerbænkene, da United-træner José Mourinho var oppe i det røde felt. Det var han, fordi Maurizio Sarris assistent Marco Ianni i sin jubel efter Barkleys scoring var løbet over i Uniteds tekniske felt.

Flere sikkerhedsfolk holdt portugiseren væk fra Ianni og resten af Chelsea-staben, og da slutfløjtet lød få øjeblikke senere var der kommet mere ro på gemytterne. Her stod Sarri også og glattede ud over for Mourinho.

Efter kampen henvende Ianni sig personligt til Mourinho og undskyldte for sin opførsel efter scoringen til 2-2, hvilket Mourinho accepterede.

Nu har FA dog sigtet assistenten for uhæderlig opførsel, skriver Sky Sports. Italieneren har indtil på torsdag klokken 18 engelsk tid til at anke dommen.

José Mourinho slipper til gengæld for tiltale.