Everton jagter Lukaku og Atsu

949

Everton vil hente Lukaku, og er angiveligt også interesserede i at leje Christian Atsu.

Romelu Lukaku har nu været på kontrakt i Chelsea i tre år, men har stadig ikke fået chancen for alvor på Stamford Bridge. I stedet har han været lejet ud til West Bromwich Albion og Everton, hvor han har gjort det fantastisk begge steder.

Lige siden Lukaku er vendt tilbage til Chelsea efter foregående sæson, har Everton forsøgt at tilknytte ham på en permanent aftale, men Chelsea er ikke synderligt interesserede i at lade den unge angriber gå, og kun for en meget høj pris.

Nu meldes det også, at Everton vil hente Christian Atsu i Chelsea, dog kun på en lejeaftale, efter Atsus meget flotte sidste sæson i Vitesse, der blev krydret af med et flot VM også, lyder det fra Sky Sports.

Skal Everton have held med at hente begge spillere, bliver de dog nødt til at købe én af dem, da Premier Leagues regler forbyder, at man lejer to spillere i samme klub.

Udover Everton meldes blandt andet Wolfsburg og Juventus også som bejlere til Lukaku – alle tre klubber menes at ville byde omkring 200 mio. kr.

Efter tilgangen af Didier Drogba har Chelsea nu fire angribere, og medmindre en bliver solgt fra, eller Lukaku bliver lovet minimum andetvalget efter Costa, virker det meget sandsynligt, at han ikke er Chelseaspiller efter august.