Drogba tilbage i Chelsea

637

Didier Drogba er tilbage i sin hjerteklub, Chelsea, hvor han har underskrevet en etårig kontrakt.

Sidst Didier Drogba trak i den blå trøje var i Champions League-finalen i 2012, hvor han sparkede trofæet til Chelsea. Dermed sluttede Drogba på den absolutte top i Chelsea, hvor han har haft legendestatus siden.

Nu får han muligheden for igen at vinde Champions League med Chelsea. Den engelske klub har nemlig netop meddelt på deres hjemmeside, at den 36-årige ivorianske angriber har underskrevet en etårig kontrakt.

– Det var en nem beslutning. Jeg kunne ikke sige nej til muligheden for at arbejde med José igen. Alle kender til det specielle forhold jeg har til klubben, og den har altid føltes som mit hjem, fortæller Drogba til Chelseas hjemmeside.

– Min lyst til at vinde er stadig den samme, og jeg ser frem til at få muligheden for at hjælpe holdet. Jeg er meget glad for, at det her er det næste skridt i min karriere, fortsætter han.

José Mourinho, der hentede Drogba til klubben tilbage i 2004, er også meget glad for, at han igen har Drogba til rådighed.

– Han er hentet, fordi han er en af de bedste angribere i Europa. Jeg kender meget godt til hans personlighed, og jeg ved, at når han kommer tilbage, er han ikke beskyttet af historie eller, hvad han tidligere har udrettet for klubben. Han kommer med målet at skrive endnu mere historie, fortæller en tydeligt glad Mourinho.

Drogba spillede i Chelsea fra 2004 til 2012, hvor han scorede 157 mål i 341 kampe, og blandt andet vandt Champions League, samt Premier League, Liga Cuppen og FA Cuppen adskillige gange.