Courtois: Vi har stadig tiltro til Conte

1435

Fyringsrygterne omkring Antonio Conte har taget kraftigt til i styrke efter gårsdagens nederlag til Watford, men holdet tror stadig på træneren, slår Courtois fast.

Det var en gennemført rædderlig aften for the Blues på Vicarage Road, da man både fik smidt Tiemoue Bakayoko ud efter en halv time og endte med at tabe hele 4-1.

Det, der endte med at sætte Watford i gang, var et straffespark, som Thibaut Courtois begik. Belgieren mener dog ikke, at Deulofeu burde have fået tildelt det.

– Han nåede bolden lige før mig, og jeg prøvede at gøre mig så lille som muligt, og jeg tror, at han lige akkurat lader sig fod hænge. Jeg synes ikke, der er straffespark, fortæller han til chelseafc.com.

Selvom det lykkedes for Eden Hazard at få udlignet, virkede det aldrig rigtigt til, at Chelsea var tæt på at vinde kampen på noget tidspunkt, og da der to minutter efter belgierens scoring blev scoret til 2-1 og kort efter også 3-1 og 4-1, så var der ikke meget at rafle om.

Chelsea greb det også forkert an, efter de fik udlignet, mener Courtois.

– Vores første halvleg var ikke så god, men i anden halvleg kæmpede vi med 10 mænd og fik en smule mere boldbesiddelse og scorede også. Men i stedet for at forsøge at få et hurtigt andet mål, skulle vi have samlet os lidt og forsvaret, have et par minutter med bolden og derefter måske angriber igen, forklarer han og fortsætter.

Læs også: Conte efter ny afklapsning: Jeg er ikke bekymret

– Jeg synes, det andet mål, de får, er for nemt, så det var en svær kamp for os. Nu skal vi arbejde hårdt igen og håbe, at sejrerne kommer igen, for det har været en dårlig uge.

De skrantende resultater – kun to sejre i de seneste 10 kampe – har dog ikke fået holdet til at miste troen på Antonio Conte.

– Vi tror på ham, og vi tror på vores hold. Vi har fået to dårlige resultater, og nu skal vi bare samle os og slå tilbage. Vi viste, at vi er villige til at kæmpe, selv når vi er 10 mand, og det vidner om karakter, men når du taber to gange i træk på den måde, så vil der blive stillet spørgsmål. Men vi skal tilbage på træningsbanen, så vi kan få vendt det rundt, slår Courtois fast.