Costa ikke hundrede procent klar

627

José Mourinho indrømmer, at Diego Costa stadig ikke er hundrede procent klar til at spille fodbold.

Det var tydeligt, at det ikke var med Mourinhos gode vilje, at Diego Costa blev sendt på banen i går med et kvarter igen, da man jagtede sejren mod Schalke 04 i Champions League. Da Costa var afsted med Spanien blev der nemlig revet op i hans gamle skade, der forhindrede ham i at spille mere end et par minutter af Champions League-finalen i maj, og han kæmper stadig med følgerne.

– Costa har et problem. Han kom til os (fra Atletico Madrid red.), og havde det helt fint. Han fik et problem igen med det spanske landshold, ikke med os. Hvis han får en uge til at lade musklen komme sig, så kan han starte inde i en kamp. At spille på søndag, tre dage efter, er ikke lang tid nok til at komme sig, lyder det fra Mourinho.

– Det var ikke for at beskytte ham til kampen på søndag, det var fordi han ikke var i stand til at starte kampen. Nu har vi et problem, og det problem skal vi løse så godt som vi kan. Han var ikke i stand til at spille. På søndag tror vi han er. Næste uge i mod Bolton (i Capital One Cuppen red.), er han helt sikkert ikke klar. Vi er nødt til at håndtere situationen, indtil øjeblikket, hvor han er fuldstændig klar, slutter Mourinho.

Chelsea og Manchester City mødes på søndag i, hvad der må betegnes som sæsonens hidtil største kamp, hvor Manchester City skal forsøge at stoppe Chelseas fremragende start i Premier League.