Conte: Willians skade blev afgørende – jeg blev tvunget til at bruge Barkley

1197

Semifinalen i Carabao Cuppen blev endestationen for the Blues efter et 1-2-nederlag til Arsenal. Især skaden til Willian tidligt i kampen blev afgørende, mener Conte.

Chelsea startede som lyn og torden på Emirates i går aftes, da Eden Hazard blev spillet fri i dybden af Pedro og drejede bolden forbi Ospina i målet.

Men det gik hurtigt ned ad bakke for Contes mandskab, da man bare fem minutter senere indkasserede et hovedstødsmål, som dog blev rettet af af først Marcos Alonso og derefter Antonio Rüdiger, hvilket efterlod Willy Caballero uden chance på stregen.

Efter en halv times spil måtte Willian lade sig udskifte, da han pådrog sig en skade, og efter en times spil bragte the Gunners sig foran. Efter kampen var Conte dog glad for den indsats, hans spillere leverede.

– Det var to underlige mål, vi indkasserede, og vi var uheldige to gange. Men jeg må være ærlig og sige, at jeg er meget glad for engagementet fra mine spillere. De gav 120 procent for at nå vores mål, sagde han på den efterfølgende pressekonference og uddybede.

– Jeg synes, alle gør alt, hvad de kan denne sæson, men det er selvfølgelig meget skuffende for mig, spillerne og fansene.

Især skaden til Willian efter 30 minutter endte med at blive afgørende for kampens udfald, mener italieneren.

Læs også: Barkley: Jeg vil blive en af verdens bedste i Chelsea

– Skaden til Willian blev afgørende, fordi vi ikke har mange spillere, der kunne blive sat ind i stedet for ham. Morata var ude i dag, og efter skaden til Willian var jeg tvunget til at spille med Ross Barkley, forklarede han og fortsatte.

– Han er en rigtig god spiller, og han har gode fremtidsudsigter og er vigtig for Chelsea, men samtidig har han brug for tid for at kunne forstå den måde, vi spiller fodbold på. Han har meget arbejde foran sig, men jeg er glad hans indsats i kampen, slog han dog fast.

Chelseas næste opgave er den tidlige lørdagskamp, hvor Newcastle og Rafael Benitez gæster Stamford Bridge.