Conte: Vi takker Diego Costa

1952

Chelsea blev i denne uge enige med Atlético Madrid og et salg af Diego Costa. På pressemødet forud for Stoke-kampen takkede Conte Diego Costa for hans bidrag til klubben.

Tidligere på året så der ud til at være dårlig stemning mellem Diego Costa og Antonio Conte, efter italieneren havde meddelt sin førsteangriber, at han ikke var en del af planerne for den kommende sæson via sms.

Det gjorde Costa rasende, og han nægtede derfor at tage tilbage til London og træne, men valgte i stedet at blive i Brasilien hos sin familie.

Det resulterede i, at klubben uddelte bøder til Costa, men det var han tilsyneladende ret ligeglad med. For han valgte at blive i Brasilien, indtil han havde fundet sig en ny klub.

Tidligere denne uge nåede Chelsea og Atlético så til enighed om en handel. De personlige detaljer og et lægetjek mangler dog, før Costa kan blive Atlético-spiller, og så må han også vente indtil januar, før han kan spille for dem.

Læs også: Bakayoko involveret i trafikuheld

På dagens pressemøde forud for opgøret mod Stoke blev Antonio Conte spurgt ind til situationen med Diego Costa, og italieneren havde en klar besked til sit tidligere angrebses.

– Vi vil gerne takke ham for det, han har gjort for klubben, og vi ønsker ham alt det bedste for fremtiden, sagde Conte og fortsatte.

– Glem ikke, at vi vandt sammen sidste sæson. Vi vil gerne takke ham for hans indsats sidste sæson sammen med os, men ikke kun for sidste sæson, men for hele perioden, han har været i Chelsea, slog han fast.

Diego Costa nåede at spille 120 kampe for klubben og score 59 mål.