Conte: Vi er et godt hold på papiret, ikke på banen

1185

Tingene står ikke særligt godt til i Vestlondon i øjeblikket, da Chelsea nu er løbet ind i det andet nederlag i træk. Men Antonio Conte er opsat på at løse problemet.

– Jeg har selv været fodboldspiller, og det sker, at du ikke spiller godt i en kamp, og det kan der være mange årsager til, men jeg håber på at kunne forbedre denne situation. Vi har tabt to store kampe. Af den grund skal vi være ydmyge og forstå øjeblikket, og at vi må arbejde på at forbedre os, sagde Antonio Conte til ChelseaTV kort efter slutfløjtet i går.

Og den ellers så taktisk stærke italiener, der under EM i sommer imponerede hele fodboldverdenen med en flot orkestreret betondefensiv, har i den grad nåde at forbedre især i de bagerste geledder, efter The Blues indkasserede hele tre mål – alle i første halvleg.

Undervejs forsøgte Conte sig med et tremandsforsvar, hvor Marcos Alonso kom ind i stedet for Fabregas for at kunne spille venstreback, mens Azpilicueta blev rykket over til højre, så Ivanovic kunne gå ind i det centrale forsvar. Simpelthen for at prøve noget andet, men det ændrede ikke på resultatet. Men han arbejder fortsat på at finde den bedste opskrift.

Læs også: Ivanovic: Vi mangler fokus og koncentration

– Jeg skal løse den her situation, fordi i hver kamp lukker vi minimum to mål ind. Om vi skal spille med to, tre eller fire i bagkæden, så skal jeg finde den rigtige løsning for det her hold, og det arbejder jeg meget på at gøre, forklarede han.

Generelt skal holdet oppe sig og se meget bedre ud, end de gjorde i går aftes på Emirates, mener han.

– Vi skal forbedre os meget og ændre den her situation, fordi lige nu er vi kun et godt hold på papiret, ikke på banen. Og det, der sker på banen, er sandheden, og det er det vigtigste for os, ikke ord og ikke papir. Vi skal ændre det her, fordi sidste sæson var en dårlig sæson. Der er mange problemer, men hvis vi forstå det, er vi i en god position til at kunne komme tilbage, sluttede Conte.