Conte om semifinaleplads: Det er bemærkelsesværdigt

1065

Chelsea er i semifinalerne i Carabao Cuppen efter en sejr på 2-1 over Bournemouth. En bemærkelsesværdig præstation, mener Antonio Conte.

The Blues er blandt de fire sidste efter en sen sejr over AFC Bournemouth hjemme på Stamford Bridge i går aftes.

Det lykkedes, selvom Antonio Conte igen havde foretaget flere rotationer på holdet. Det betød blandt andet, at unge Ethan Ampadu fik fuld spilletid på Andreas Christensens plads i midterforsvaret. Derfor er italieneren også ekstra tilfreds med at have sikret sig en plads i semifinalerne.

– Vi blev elimineret i fjerde runde af West Ham sidste år, så i år skal vi være glade for at være nået til semifinalerne. Det er godt for os, især fordi vi har gjort det med en masse rotationer på holdet, sagde Conte på pressekonferencen efter kampen og fortsatte.

Læs også: Morata i karantæne mod Everton efter sen episode mod Bournemouth

– Jeg har foretaget en masse rotationer fra første kamp mod Nottingham Forest, og derfor er jeg meget glad for, at vi er nået så langt. Mine spillere har leveret. De har været meget professionelle i denne turnering.

– Det er en bemærkelsesværdig præstation at nå semifinalerne fra vores side. Vi vil gå hele vejen til finalen på Wembley, men vi ved, at de andre hold har samme mål, slog han fast.

Chelsea møder Arsenal i semifinalen, som spilles over to kampe, hvor den første spilles på Stamford Bridge.