Conte: “Jeg er en smule katastrofal til at overbevise klubben om at købe spillere”

882

Chelsea manager, Antonio Conte, indrømmer at være en “katastrofe”, når det kommer til at overbevise klubben om at købe spillere. 

Antonio Conte har i denne sæson gentagende gange ytret vigtigheden og behovet for at hente de rigtige forstærkninger til klubben. Italieneren har dog langt fra været tilfreds med klubbens transferpolitik, hvilket også flere gange er kommet til udtryk på hans pressemøder. Conte retter dog nu kritikken mod sig selv, men formår implicit at sende endnu en stikpille til klubben og måden hvorpå transfersituationen håndteres.

– Jeg bliver nødt til at tale mere med de managers, som er gode til at overbevise deres klubber om at bruge penge og købe topspillere. Jeg tror, at jeg er en smule katastrofal, når det kommer til at overbevise klubben om at købe spillere. Jeg har meget at lære fra de andre managers på det område, udtaler Conte på pressemødet forud for kampen mod West Bromwich.

Conte der tidligere på pressemødet var blevet spurgt ind til, hvorvidt truppen kunne forbedres, havde til det spørgsmål ikke et entydigt svar. Han fokuserede her mere på hans egen evne til at udvikle spillere.

“Det ved jeg ikke. Normalt er mine erfaringer, at jeg har opnået de bedst mulige resultater med de spillere, som jeg har at arbejde med. Jeg tror, at jeg er den type træner, som kan bringe en spiller der 6/10 til et niveau der hedder 8/10. Hvis jeg har spiller der 8/10 kan jeg hæve ham til at blive en 10/10’er. Min opgave er at forbedre hver enkelt spiller, i alle spillets aspekter. Omkring mentalitet, engagement, viljen til at kæmpe og de taktiske aspekter. Det er min opgave, og det er jeg rigtig god til, forklarer Conte.

Conte og Chelsea tager i aften imod West Bromwich på Stamford Bridge. En kamp der fløjtes igang kl 21.00.