Conte i mail til spillerne: Jeg er stadig chef

2500

Antonio Conte har planer om at starte træningen op mandag morgen med spillerne, skriver the Times, der også kan berette, at han har brugt de sidste par uger på at planlægge et hårdt pre-season-program.

Maurizio Sarri er gentagne gange blevet meldt på trapperne til at overtage trænerposten i Chelsea, men der er stadig intet sket.

De seneste forlydener går på, at den tidligere Napolitræner bliver annonceret indenfor det næste halvandet døgns tid, men nu skaber en email, Antonio Conte har sendt ud til sine spillere, yderligere forvirring i den kaotiske trænersituation.

Ifølge avisen the Times har Antonio Conte sendt en mail ud til spillerne, hvori han skriver, at dem, der ikke længere er til VM, skal møde til træning på mandag, hvor han har planlagt den første session.

I samme email understreger han, at han stadig er cheftræner i klubben. Beskeden skulle angiveligt være en irettesættelse af en medarbejder i Chelsea, der tidligere havde sendt en mail ud, hvor spillerne blev bedt om at møde til træning allerede i weekenden.

The Times kan yderligere fortælle, at Conte har brugt de seneste par uger på at planlægge holdets sæsonoptakt, hvor man både skal en tur til Australien og til Nice og Dublin for at spille træningskampe.