Conte: Hazard er klar – måske kommer Drinkwater og Zappacosta i spil

1967

Antonio Conte bekræftede i dag på pressemødet forud for Leicester-kampen, at Eden Hazard igen er kampklar. Måske kommer de to nyerhvervelser også i spil.

En lille måned inde i Premier League-sæsonen er der langt fra lige så mange hovedpiner for Antonio Conte som i starten af sæsonen, hvor skader og karantæner gjorde truppen smal.

Nu er transfervinduet overstået, flere spillere er kommet til, alle er stort set skades- og karantænefri – på nær Gary Cahill.

Eden Hazard har endnu ikke spillet så meget som et minuts Premier League-fodbold denne sæson, men det kommer til at ændre sig i morgen, når Chelsea skal møde Leicester på udebane.

– Eden er klar, han er i truppen til kampen. Han kommer sig hurtigt, han har arbejdet rigtig hårdt på at blive klar. Nu kan jeg regne med ham, men jeg skal stadig beslutte, hvor mange minutter der er godt for ham. Når en spiller pådrager sig en slem skade, er det normalt, at man er ekstra opmærksom i genoptræningsfasen, forklarede Antonio Conte på dagens pressemøde.

Læs også: Én Chelseaspiller blandt de 10 hurtigste i Premier League denne sæson

Danny Drinkwater og Davide Zappacosta blev hentet ind, kort før transfervinduet lukkede, og selvom de to nye ansigter ikke har haft mange dage sammen med resten af holdet, er der gode chancer for, at de i hvert fald er med i truppen i morgen eftermiddag.

Danny Drinkwater kommer i hvert fald til at være en del af truppen, når The Blues møder hans tidligere holdkammerater, afslørede Conte.

– Vi arbejder med ham og forsøger at få ham i den bedst mulige fysiske forfatning. Han er et godt køb for os, han arbejder rigtig godt, og han har forbedret sin kondition meget denne uge. Han er i truppen til Leicester-kampen, men jeg ved ikke, om han er klar til at spille, sagde italieneren.

Conte var ikke helt lige så skråsikker, da det kom til, om den tidligere Torino-back også kom til at være inkluderet i spillertruppen lørdag.

– Davide Zappacosta spillede imod Israel for landsholdet, hvilket viser, at han er et godt sted fysisk. Han arbejdede med mig på landsholdet og kender min fodboldfilosofi og idéer rigtig godt, og derefter er det enklere for ham at tilpasse sig vores stil, forklarede Conte og fortsatte.

Se også: Video: Courtois scorer vildt saksesparksmål – med det svage ben

– Han er en god ung spiller, og han har masser af muligheder for at forbedre sig. Han tager gode løb i løbet af kampene, han har kvalitet og er wingback. Han foretrækker at spille i højre side, men har også spillet i venstre side nogle gange, roste han.

Vi kommer dog ikke til at vente længe, før vi ser Zappacosta i kongeblåt.

– Davide er klar, og I kommer meget snart til at se, hvad han kan. Det er en stor chance for ham. Det er ikke nemt at spille i et andet land med en anden type fodbold, men han har de rette karakteristika til at kunne tilpasse sig hurtigt, slog Conte fast.

Chelsea møder Leicester lørdag klokken 16:00 dansk tid.