Conte glad for støtten mod West Brom: “Vigtigt at føle at mit arbejde er værdsat”

1296

Chelsea kom tilbage på sejrssporet i går aftes mod West Bromwich, hvor Chelseafansene sang Antonio Contes navn flere gange. Italieneren er meget glad for støtten.

Efter to rædderlige resultater fik Contes tropper endelig vendt skuden rundt, da Alan Pardews mandskab gæstede Stamford Bridge i går aftes.

Her vandt the Blues efter to scoringer fra Eden Hazard – den ene på oplæg fra Olivier Giroud, der startede inde – og en enkelt pind fra Victor Moses.

– Vi skal være tilfredse med sejren og de tre point. Jeg synes, vi kan spille bedre og med mere selvtillid, som led et dyk efter to nederlag. Vi havde lidt problemer i starten af kampen, men efter vi scorede, kontrollerede vi kampen og skabte mange chancer, sagde Antonio Conte på pressemødet efter slutfløjtet.

Gennem stort set hele kampen kunne man høre Chelseafansene synge Antonio Contes hyldest sang “Antonio, Antonio, Antonioooooo”, og det var noget, der blev lagt mærke til fra trænerens side.

– Jeg vil gerne sige tak til fansene, som har støttet mig meget, fordi de har læst en masse spekulationer og rygter om mig, tror jeg. Jeg er helt sikkert taknemmelig for den måde, fansene støtter mig på. Det betyder, at de måske om halvandet år forstår min passion og vilje til at forsvare klubfarven, trøjen og logoet, så jeg vil gerne takke dem.

– At mærke den atmosfære rundt om mig er meget vigtigt. Det er vigtigt at føle, at folk værdsætter mit arbejde i Chelsea, forklarede han.

Andreas Christensen, der gjorde comeback efter at have siddet ude med en forstrækning i to ugers tid, fik stor ros for sin indsats i kampen. Danskeren var tæt på at forære et mål til gæsterne, da han blev overløbet af en modstander, men en god redning fra Thibaut Courtois reddede en clean sheet.

Antonio Conte havde igen masser af ros klar til danskeren.

– Vi taler om en spiller, der kun er 21 år, og som viser stor modenhed, rolighed og personlighed. Han har leveret fra starten af sæsonen. Defensivt er han rigtig god. Han skal forbedre sig med bolden og hvordan han finder løsninger med den. Han har det rette potentiale, men han er kun 21. I min optik har han en forrygende fremtid.

Chelseas næste opgave er på fredag, hvor Hull City venter i femte runde af FA Cuppen.