Conte om fyringsrygter: Det er jeg meget afslappet omkring

1134

Antonio Conte tager rygterne om en snarlig fyring på grund af skrantende resultater med ophøjet ro. Jeg fortsætter med at arbejde hårdt for klubben, siger han.

Semifinalen blev endestationen i Carabao Cuppen for the Blues, efter Arsenal vandt med 2-1 på Emirates onsdag aften. Det var nok til at gå videre, eftersom første opgør var endt målløst.

Det er den første pokal denne sæson, som Chelsea definitivt nu ikke kan vinde – hvis man ikke medregner Community Shield, som reelt er en venskabskamp – og det har allerede blæst godt op i rygterne om, at Antonio Conte snart er fortid som Chelseamanager.

For hovedpersonen selv handler det dog i stedet om at fortsætter det hårde arbejde.

– Folk, der kender mig, ved, at jeg aldrig stopper med at arbejde. Jeg prøver hver dag at overkomme udfordringer gennem hårdt arbejde. Det er ikke noget, alle kan. Jeg er specialist i situationer som denne, fortæller han til the Independent og fortsætter.

– Alle ved, at jeg arbejder med stor passion og kærlighed. Derfor sker det, at jeg ikke sover, især når der opstår svære situationer, for jeg vil stadig gøre det bedste for holdet, spillerne, fansene og klubben.

– Så når jeg ikke kan sove, fortsætter jeg med at arbejde foran computeren gennem hele natten. Jeg vil ikke skabe problemer for min kone, så jeg går ind i stuen og ser en kamp eller kigger på en ny løsning, vi kan afprøve.

Læs også: Azpilicueta: Det gør ondt at misse et trofæ

– Det er vigtigt at se en kamp mange gange, så du kan forstå de positive og negative faktorer og forbedre holdet, især efter et nederlag. Det er meget vigtigt at finde årsagen til, at du tabte, forklarer italieneren.

Spurgt direkte til hvordan han ser på sin egen fremtid som træner i klubben svarer Conte, at han har fokus på fortsat at gøre alt, hvad der står i hans magt for at få holdet til at præstere så godt som muligt.

– Jeg kan forsikre jer, at jeg fortsætter med at arbejde meget hårdt for denne klub, for spillerne og for fansene. Jeg har set en smule af historien i klubben, og det var det samme for andre trænere. Jeg kan ikke se nogen forskelligheder mellem mig og andre trænere, der har været i denne situation, siger han og fortsætter.

– Min eneste bekymring er at arbejde og arbejde hårdt. Hvis du kigger på statistikkerne, kan du se, at på 14 år er 10 managers blevet fyret fra klubben. Men når du samtidig er sikker på, at du gør et godt stykke arbejde og gør alt, hvad du kan for at forbedre klubben, så er jeg meget, meget afslappet og rolig. Jeg har ikke den slags bekymringer, slutter han.

Chelseas næste opgave er søndag eftermiddag mod Newcastle, når fjerde runde i FA Cuppen afvikles.