Conte: Engagementet er endnu bedre end sidste sæson

715

Antonio Conte er optimistisk forud for sæsonens første Premier League-kamp mod Burnley i morgen eftermiddag. Holdet har vist stort engagement, fortæller han.

Premier League bliver sparket i gang i aften, når Leicester og Arsenal tørner sammen, og i morgen tager The Blues så endelig hul på deres titelforsvar.

Optakten har set udefra ikke virket optimal, idet flere spillere, som var en vigtig del af holdet i den forgangne sæson, ikke længere er at finde på holdkortet. Conte har flere gange understreget, at der skal hentes flere spillere, men siden indkøbet af Alvaro Morata er der ikke sket mere. Alligevel er italieneren tilfreds.

– Helt ærligt så er jeg tilfreds, fordi vi arbejder rigtig godt med holdet. Deres engagement er utroligt og endda endnu bedre end sidste sæson, og jeg er meget glad, fordi de her spillere arbejder så hårdt. Vi forsøger at forbedre os, fortæller han på pressemødet forud for dagens kamp.

Det bliver dog ikke nemt at skulle forsvare mesterskabstitlen. Alle hold, som Chelsea kommer til at møde, vil yde en ekstra indsats, fordi de ved, at de møder mestrene, mener Conte.

Læs også: Pedro dømt ude af Premier League-åbner

– Jeg ved ikke, om denne sæson blever vanskeligere end sidste sæson. Vi er selvfølgelig mestre og skal gå til hver kamp på den rette måde. De andre hold vil forsøge at yde 120 procent mod os, så vi skal være meget opmærksomme i hver kamp, have den rette tilgang og spille med den rigtige intensitet, forklarer han og fortsætter.

– Jeg tror, at når du tager hul på en ny sæson, er det meget vigtigt at tænke på dig selv og ingen andre. Det er ikke vigtigt for os at vurdere de andre hold. Vi ved udmærket, at i England er der seks tophold klar til at kæmpe om titlen. Det er normalt, og det tror jeg også vil ske denne sæson, slutter han.

Kampen mod Burnley sparkes i gang klokken 16 lørdag.