Christensen: Et nederlag med blandede følelser

1639

Gary Cahill fik et rødt kort tidligt i kampen, hvilket betød at Andreas Christensen kom på banen. Men det var en kamp, som efterlod danskeren med blandede følelser.

Der skulle ikke engang gå et kvarter af den nye sæson, før Gary Cahill modtog et direkte rødt kort efter en hård tackling, han satte ind.

Udvisningen til anføreren betød imidlertid, at Antonio Conte måtte gardere sig yderligere i bagkæden, og det betød spilletid til danske Andreas Christensen. Men bare seks minutter efter, at Christensen kom på banen, bragte gæsterne fra Burnley sig foran.

Og det skulle blive meget værre, da resultatet ved pausen hed 0-3 til gæsterne. I anden halvleg fik Chelsea udbedret nogle af skaderne, da de fik scoret to mål, men med endnu en udvisning – denne gang til Cesc Fabregas – kunne det ikke lade sig gøre at få point mod Burnley, selvom det var tæt på.

AC har som bekendt tilbragt de to sidste sæsoner som lejesvend i Borussia Mönchengladbach, og det var derfor med blandede følelser at vende tilbage i en kamp som den, han spillede i eftermiddags, fortæller han.

Læs også: Conte: Vi tror på vores arbejde

– Det er selvfølgelig blandede følelser, jeg har. Jeg er ked af, at vi tabte, men glad for at komme på banen. Lige nu er jeg mest skuffet over resultatet, siger Andreas Christensen til 6’eren.

Omkring det 90. minut blev AC dog skiftet ud igen, da Antonio Conte ville give jagten på det ene point et sidste skud. Derfor blev danskeren erstattet af Charly Musonda, og selvom det sjældent sker, at man bliver skiftet ind og skiftet ud i samme kamp, er der ingen sure miner hos Andreas Christensen.

– Jeg kan godt forstå, at han sætter en offensivspiller ind, og jeg var faktisk også lidt træt, selvom jeg havde spillet 12 minutter mindre end de andre. Men jeg forstår godt beslutningen, så der er ikke noget der, forklarer han.

Læs også: Sten Christensen: Conte er begejstret for AC

Da slutfløjtet havde lydt, og holdet og trænerstaben evaluerede kampen nede i omklædningsrummet, var det hovedsagligt de positive aspekter af nederlag, der blev fokuseret på.

– Der bliver fokuseret mest på anden halvleg. Der bliver sagt, at vi skal være stolte over den måde, vi kom tilbage på i anden halvleg, forklarer Christensen, som også kan fortælle, at de røde kort ikke skabte nogen splid på holdet.
– Der er ikke nogen, der tænker så meget over det. Der bliver bare tænkt over, hvad vi skal ud og gøre i næste kamp og igen fokuseret på, at vi spillede en god anden halvleg, slutter han til 6’eren.