Chelseas ligacup-semifinale skal dømmes ved hjælp af videoteknologi

1370

Når the Blues møder Arsenal over to kampe i semifinalerne i Carabao Cup, får dommerne hjælp til at dømme kampen med videoteknologi.

For første gang nogensinde i ligacuppen skal der anvendes videoteknologi. Det sker, når semifinalerne afvikles i januar, mens der i finalen også vil gøres brug af det. Det skriver London Evening Standard.

Dermed bliver Chelsea et af de første hold til at opleve brugen af det i en engelsk turnering, selvom Brighton og Crystal Palace vil blive de første to klubber til at opleve det taget i brug på engelsk jord, når de tørner sammen i tredje runde af FA Cuppen.

Det er ikke første gang, at et opgør mellem Chelsea og Arsenal bliver brugt til at prøve nye tiltag af. Da de to klubber mødtes tilbage i sommer i Community Shield var det første gang, at et nyt straffesparkssystem blev taget i brug i England.

Det første opgør i Carabao Cuppen spilles onsdag den 10. januar på Stamford Bridge, mens returkampen afvikles to uger senere den 24. januar på Emirates Stadium.

London Evening Standard meddeler desuden, at Premier League muligvis vil tage videoteknologi i brug allerede fra næste sæson.