Chelsea optrapper jagten på Drinkwater

851

The Blues er stadig på udkig efter en forstærkning til midtbanen, og manden øverst på ønskelisten er angiveligt Danny Drinkwater, skriver London Evening Standard.

I skrivende stund er N’Golo Kanté og Cesc Fabregas de to eneste tilgængelige centrale midtbanespillere for Antonio Conte, eftersom Tiemoue Bakayoko endnu ikke er kommet sig over sin skade.

Men selv når nytilkomne Bakayoko er skadesfri, er den centrale midtbane stadig for tyndt besat, mener Antonio Conte ifølge London Evening Standard.

Avisen skriver, at klubben derfor har optrappet jagten på Leicesters Danny Drinkwater, som Chelsea har været meldt interesserede i i et par ugers tid.

Læs også: Sten Christensen: Conte er begejstret for AC

Marina Granovskaia, der er klubbens chef for forhandlinger om spillere, har ifølge avisens oplysninger været væk fra kontoret de sidste par dage for at få forhandlet aftaler i hus. Og det skulle blandt andet gælde Danny Drinkwater.

Men den engelske midtbanemand, som udgjorde en solid duo med N’Golo Kanté for to sæsoner siden, da Leicester vandt Premier League, har fortsat fire år tilbage af sin kontrakt med The Foxes og vil således ikke blive en billig erhvervelse for Chelsea.

Prisen for den 27-årige englænder ligger på mere end 250 millioner kroner, vurderes det.