Chelsea havde Eriksen og Falk til prøvetræning

1477

Chelsea forsøgte for år tilbage at hente den danske duo Christian Eriksen og Rasmus Falk til klubben. Christian Eriksen afslører, at han var tættest på et skifte til The Blues, men han afviste, da han mente springet var for stort.

Christian Eriksen nyder i øjeblikket en succesfuld tilværelse i Premier League, hvor han tørner ud for Tottenham. Den danske offensivspiller afslører dog, at han sammen med OB’s Rasmus Falk kunne være skiftet til Chelsea.

– Rasmus Falk og jeg var til prøvetræning i Chelsea. Jeg spillede tre kampe for deres U/18-hold – mod Milwall, West Ham og et tredje hold, jeg ikke husker. Ellers var vi sammen med førsteholdet, siger Eriksen til Mirror.co.uk.

Chelsea tilbød Christian Eriksen en tredje prøvetræning, mens det blev et nej tak til OB’s Rasmus Falk. Den nuværende Tottenham-stjerne mente dog, at det ville være et for stort skridt allerede som teenager.

– Det hele var meget forskelligt forhold til Danmark. I Danmark går folk ind og ud fra træningsanlæggene. I Chelsea bliver døren lukket bag dig, og der kommer ikke andre ind. Det var for stort et skridt for mig på daværende tidspunkt, slutter han.

Rasmus Falk spiller den dag i dag stadig i OB, men en række store præstationer har gjort ham aktuel for flere danske storklubber samt udenlandske.