Chelsea forbereder rekordstort bud på Koulibaly

5188

Det har efterhånden udviklet sig til en transferbrydekamp af de helt store, men nu forhøjer Chelsea deres bud på Napoli-forsvaren Kalidou Koulibaly væsentligt.

Antonio Conte har tidligere skudt med skarpt efter priserne på fodboldspillere i denne sommers transfervindue, som ifølge italieneren er kommet helt ud af proportioner.

Indtil videre har Chelsea undladt at følge med navnlig de to Manchester-klubber, som begge har brugt massive summer på nye spillere, men nu tyder det på, at The Blues alligevel for alvor må til lommerne for at følge med.

Læs også: Conte, Kanté og Costa

Ifølge The Telegraph forbereder klubben lige nu et bud på Napoli-forsvaren Kalidou Koulibaly, der vil sætte ny transferrekord i klubben. Deres foregående bud på omkring 400 millioner kroner blev pure afvist af italienerne, så derfor bliver budet angiveligt forhøjet til 60 millioner pund, hvilket svarer til knap 520 millioner kroner. Klubbens nuværende transferrekord, som blev sat i januar 2011, da man hentede Fernando Torres i Liverpool for 50 millioner pund, ser altså nu ud til at blive slået – hvis handlen ellers går igennem.

Den 25-årige senegaleser er blevet tilbudt en ny kontrakt af Napoli, men han har klart meldt ud, at han gerne vil væk denne sommer.