Chelsea betaler stadig løn til Di Matteo

515

På trods af at Roberto di Matteo bragte Champions League-trofæet til Stamford Bridge i 2012, fik klublegenden ikke lang snor som manager efterfølgende, hvilket betød en fyreseddel i november sidste år. Det blev dog en dyr fyring fra Chelseas side.

Da det lykkedes Roberto di Matteo at gå imod alle odds og vinde Champions League-trofæet, som Roman Abramovich har sukket efter, lige siden han købte klubben i 2003, blev han gunstigt belønnet, da han fik en ny 2-årig kontrakt til en værdi af 1,1 mio. kr. om ugen.

Di Matteo fik som sagt ikke lang snor i den følgende sæson, og efter et 3-0 nederlag til Juventus i november sidste år havde Chelsea-ledelsen fået nok. Di Matteo blev derfor fyret, men da han ikke ville indgå et beløb for sin opsigelse, er klubben nødt til fortsat at betale italieneren 1,1 mio. kroner om ugen.

Sådan vil det fortsætte indtil juni 2014, når hans kontrakt udløber, med mindre han finder et nyt job. Det er der dog ikke meget, der tyder på, han gør, da Di Matteo angiveligt afviste at tage trænerjobbet i Sunderland efter Di Canios fyring, da Sunderland ikke kunne matche den løn, han får i øjeblikket. Rygterne svirrer også om, at trænersædet i Fulham snart bliver ledigt, men her har Di Matteo endnu ikke vist interesse.