Chelsea beder fans stoppe anti-semitisk hyldestsang til Morata

5296

Under opgøret mod Leicester City sang nogle af de medrejsende Chelseafans en ny hyldest sang til Alvaro Morata. Den bliver de nu bedt om at stoppe med at synge.

– He comes from Real Madrid, he hates the fucking yids.

Nogenlunde sådan lød en linje i en ny hyldestsang til Chelseas nye angrebsstjerne Alvaro Morata, da de Chelsea gæstede King Power Stadium lørdag eftermiddag.

Ordet “yids” bliver betragtet som værende stødende overfor jøder – i sangens kontekst menes der, at Morata hader Tottenham-fans – og derfor tager Chelsea nu kraftigt afstand fra sangen.

– Sproget i den sang er overhovedet ikke acceptabelt. Alvaro har bedt fansene stoppe med at synge det. Klubben og spillerne værdsætter selvfølgelig fansenes passionerede støtte på udebane, men sproget i sangen er ikke acceptabelt på nogen måde, siger en talsperson for klubben til Goal og fortsætter.

Læs også: Moses byder konkurrence fra Zappacosta velkommen

– Jeg har talt med Alvaro om det. Alvaro ønsker ikke at blive forbundet med den specifikke sang på nogen måde, og både spilleren og klubben beder derfor fansene stoppe med at synge den omgående, fortæller talspersonen.

Alvaro Morata selv har også været ude på Twitter og venligt bede fansene stoppe med at synge sangen.

– Siden jeg ankom, har jeg kunne føle jeres støtte hver eneste dag, I er fantastiske, og jeg vil bede jer om, at udvise respekt for alle!, tweetede Morata efter kampen.