Musonda med usædvanlig Instagram-opdatering – ligner kritik af Chelsea

2805

Charly Musonda opdaterede i går, mandag, sin Instagram med hvad der lignede en kritik af Chelsea.

Han har scoret sit første mål for førsteholdet denne sæson og har i alt været på banen tre gange i indeværende sæson. Men det ser ud til, at der ulmer en frustration under overfladen hos Charly Musonda, der i går aftes uploadede et billede af en sort firkant på Instagram.

Det interessante er såmænd ikke billedet, men i stedet den tekst, som akkompagnerer det. Den er siden blevet slettet, men kan læses flere steder, blandt andet på sitet We Ain’t Got No History. Musonda skriver:

– Du ofrer dig, du arbejder hårdt, endnu hårdere, du giver mere, end hvad der forventes af dig og ofte mere, end du kan, fordi du elsker det, du laver, og tydeligt mere end du burde. Og hvad får du igen?

– Bogstaveligt talt ingenting… Slut. Men når det så er sagt, vil jeg fortsætte med den samme dedikation og engagement til den her store sport, slutter han.

Musonda skriver ikke eksplicit, at det har noget med Chelsea at gøre, men en kommentar fra hans bror Lamisha, som nu også er blevet slettet giver yderligere næring til mistanken. Her skriver broderen:

– Det ser ud som om, at de ikke vidste, hvad de havde, hvis Messi eller Ronaldo kom ud af akademiet.

Charly Musonda har slettet teksten, men beholdt billedet på sin Instagram-profil. Chelsea har ikke reageret på episoden.