Betting: Chelsea – Cardiff City (+ div.)

853

Der bliver i dag, taget hul på hele 8 Premier League kampe. Chelsea tager imod Cardiff kl. 16.00.

 

Mit nye system, som blev afprøvet sidste PL-runde, fik den værst mulige start, da Tottenham og Arsenal leverede nogle overraskende resultater. Men vi prøver da igen!

 

 

Den sikre:

 

Chelsea – Cardiff – over 2,5 mål – 1,55

Everton – Hull City – 1 – 1,51

Manchester United – Southampton  – 1 -1,58

Samlet Odds:  3,70

 

Jeg tror, at vi får en relativ ny opstilling at se på Stamford. Måske med Essien, Ba, Willian og Cahill inde fra start. Demba Ba gjorde det udmærket mod Norwich, mens Eto’o har været relativ svingende. Andre Schürlle og Ashley Cole er ude med skade, mens Chelseas brasilianske stjerner også er tvivlsomme, da de rejste til Asien tidligere på ugen. Desuden vil jeg igen nævne dette: Mourinho har ALDRIG tabt en Premier League kamp på Stamford Bridge – og det sker ikke i dag.

Everton kampen burde også være et sikkert 1-tal – vi har jo fundet ud af, hvor gode Everton er på eget græs…

RVP er tilbage for Man United – endda med et hattrick i støvlerne, da Holland spillede landskamp. De røde djævle skal simpelthen vinde denne kamp, ellers ser det meget meget sort ud.

 

 

Den satsede:

 

Chelsea – Cardiff (0-1) – 1 – 1,70

Swansea – Sunderland (0-1) – 1 – 2,55

Arsenal – Norwich – 1 – 1,30

West Ham – Manchester City – begge hold scorer – 1,63

Samlet Odds: 9,19

 

Swansea tager imod Sunderland – som må siges at være dette års største skuffelse indtil videre. Dog var jeg meget i tvivl, da jeg egentlig synes at oddset på at Svanerne vinder med mindst 2 mål er lavt. Sunderland ligger godt nok på en absolut sidste plads – men Gus Poyet har overtaget truppen, og så kan alt ske. Men vel og mærke må Swansea jagte deres FØRSTE hjemmebanesejr i år.. Jeg tager chancen.

West Ham har været ganske imponerende indtil videre, senest med en 3-0 sejr over selveste Totteham. Faktisk, har jeg lyst til at spille på at West Ham IKKE taber kampen ( Odds 2,10 ) , men dette odds virker mere sikkert.

 

 

De usikre:

 

Fernando Torres meldes klar til dagens kamp, efter en skade han pådrog sig mod Steua. Det vil overraske mig meget, hvis han fik æren af, at starte inde i dagens opgør. Det er svært at forudse hvem der starter på toppen og  Mourinho vil nok ikke lytte til, hvad jeg har at sige – men jeg synes Ba fortjener at starte inde.

Demba Ba scorer i kampen – 2,18 ( OBS: Pengene retur hvis spilleren ikke kommer på banen, eller der er scoret mens han starter på bænken)

Den anden “usikre”, bliver der gættet på resultatet. Cardiff har scoret 3 udebanemål i deres 3 kampe og spiller meget på kontra og dødboldssituationer. Dog er Chelsea (4), kun overgået af Southampton (2), det hold som har lukket færrest mål ind i 7 kampe.

Chelseas defensiv, synes jeg, er blevet forbedret under Mourinho, men der skal kun en mikroskopisk fejl til at inkassere et mål. Dog vælger derfor at tro, Chelsea holder buret rent.

Chelsea – Cardiff – 3-0 – 6,75

(Alternativ 3-1 – 12,50) 

 

 

Alle væddemål er fundet hos Unibet.

God kamp + held og lykke!

Betting tips bliver lavet i samarbejde med Odds Forum DK. Her finder du analyser og gode råd til diverse kampe. Join Facebookgruppen Odds Forum DK!