Baba: Conte rådede mig til at blive lejet ud

976

Baba Rahman skal tilbringe den kommende sæson på leje i Schalke. Og det skyldes især, at Antonio Conte rådede ham til at blive udlejet, fordi han ikke kunne se frem til særligt meget spilletid.

Med Branislav Ivanovics skulderskade, der måske holder ham ude af sæsonåbneren, er Chelsea ikke voldsomt stærkt besatte på backpositionerne, men ikke desto mindre har man nu ladet Baba Rahman tage afsted på en lejeaftale. Men ifølge den 22-årige ghaneser så var det faktisk Antonio Conte, der rådede ham til det.

– Antonio Conte fortalte mig, at han vil have, at hans hold spiller meget defensivt, men jeg er en relativt offensiv back. Så jeg ville ikke få særligt meget spilletid. Conte rådede mig til at tage afsted på en lejeaftale. Vi vil derefter se, hvad der sker efter denne sæson, fortæller Baba Rahman til FourFourTwo og forklarer videre, hvorfor det lige præcis blev Schalke, han skiftede til.

– Jeg kender allerede Markus Weinzierl fra min tid i Augsburg, og vi har arbejdet rigtigt godt sammen der. Han gav mig en masse tro på mig selv. Det er en af grundene til, at jeg tror, Schalke var den bedste mulighed for mig, forklarer han.

Mens Baba ikke har fået så voldsomt meget spilletid i pre-season, har 19-årige Ola Aina til gengæld strålet. Og lige nu ser det altså ud til, at det unge backtalent kan se frem til en tilværelse noget tættere på førsteholdet, end hvis Baba også havde været i klubben.