Azpilicueta: Vi skal stadig tro på mesterskabet

1060

Det er svært at finde nogen, der stadig tror på, at Manchester City ikke vinder Premier League, men Cesar Azpilicueta har ikke opgivet håbet om at forsvare titlen.

Med en sejr på 4-1 over Tottenham lørdag aften sikrede Manchester City sig den 16. sejr på stribe, hvilket betød at Chelseas sejr på 1-0 hjemme over Southampton kun bibeholdt status quo i toppen af tabellen.

Og da Manchester-klubben i skrivende stund er 14 point foran the Blues og 11 point over deres lokalrivaler, har mange fans og kommentatorer allerede udråbt dem til vindere af Premier League.

Cesar Azpilicueta vil dog ikke hoppe med på den vogn endnu.

– Det, Man City gør i øjeblikket, er utroligt, de slår jo rekorder. Vi har vundet otte ud af de seneste ti kampe, spillet en uafgjort og tabt en, og vi er længere efter dem end før de 10 kampe. Men vi skal bare blive ved med at presse på, siger viceanføreren til chelseafc.com.

Læs også: Chelsea tyndt besatte på wingbackpositioner til Bournemouth-opgør

Hovedårsagen til, at Azpilicueta ikke har opgivet håbet endnu, er, at han husker, hvordan det var at være langt foran sidste sæson, men at forspringet alligevel endte med at skrumpe hen imod slutningen af sæsonen.

– Vi skal blive ved med at tro på det, indtil det ikke længere er muligt. Da vi var foran med 10 point i sidste sæson, følte vi stadig, at hvis de andre hold blev ved med at vinde, blev vi presset til at gøre det samme, forklarer han og fortsætter.

– Vi vandt ligaen med to runder igen, og vi var 10 point foran Tottenham med ni eller 10 kampe tilbage. I denne sæson er vi i den omvendte position. Men vi skal bare blive ved med at lægge pres på dem, slår han fast.

Chelseas næste Premier League-opgør er på lørdag mod Everton på udebane, men inden da har holdet en kvartfinale i Carabao Cup mod Bournemouth, der skal klares.