Avis: Så meget vil det koste Chelsea at fyre Conte

1401

Roman Abramovich skal i den grad til lommerne, hvis det ender med, at han og resten af bestyrelsen beslutter, at Conte skal have sparket, skriver Daily Mirror.

The Blues holder stadig fast i en plads i top fire, men især de seneste to resultater, hvor man har tabt 0-3 og 4-1 til henholdsvis Bournemouth på hjemmebane og Watford på udebane har fyret godt op under rygterne om en fyreseddel til Antonio Conte.

Det vil dog ikke blive en billig handling for Chelsea, hvis de beslutter at anskaffe sig en anden træner end den ærgerrige italiener.

Ifølge avisen Daily Mirror skal klubben punge ud med hele 26,7 millioner pund svarende til 227 millioner kroner i fratrædelsesgodtgørelse.

Læs også: Hazard: Champions League skyld i svagt forsvar af Premier League-titel

Det beløb er formentlig steget siden i sommer, hvor klubben valgte at forlænge kontrakten med Antonio Conte, så den også gælder den næste sæson.

Betalinger til fyrede trænere har været en relativt stor udgift for Chelsea gennem de seneste år. José Mourinho fik også et stort beløb, da han blev fyret efter sin anden periode i klubben, men det mest bemærkelsesværdige gennem de seneste år er måske Roberto di Matteo.

Italieneren, som formåede at vinde Champions League til klubben i 2012, fik nemlig fuld løn gennem et helt år, efter han blev fyret som manager i klubben i den efterfølgende sæson.