Avis: Conte lægger sag an mod Chelsea

2209

Antonio Conte lægger nu sag an mod Chelsea ovenpå den fyreseddel, han fik stukket i hånden i sidste uge, skriver the Times.

Det lå bemærkelsesværdigt længe i kortene, at Antonio Conte var en færdig mand i Chelsea, men først i sidste uge var det officielt helt slut for italieneren.

Conte og Chelseas bestyrelse har længe været på kant af hinanden, og nu er det altså endt ud i et sagsanlæg fra Antonio Conte, skriver avisen the Times.

Årsagen til sagsanlægget er, at Conte mener, at han blev fyret så sent inde i sommeren, at det har skadet hans karriere og dermed indtjening. Fordi at mange klubber allerede har fundet nye trænere, har det altså, ifølge Conte, været hæmmende for ham at være kontraktligt bundet af Chelsea.

Læs også: Officielt: Her er den nye udebanetrøje

Chelseas modargument i sagen er, at Conte har haft konflikter med flere skikkelser i klubben på flere niveauer, både spillere og folk i organisationen.

Det er uklart, om resten af Contes trænerstab har tænkt sig at følge ned ad samme spor som ham, da det også er uklart, om de har fået samme behandling af Chelsea.