Avis: Chelsea byder på Oxlade-Chamberlain

1776

Chelsea vil skærpe konkurrencen til Victor Moses i højresiden ved at handle ind hos lokalrivalerne fra Arsenal. Det skriver Daily Mail.

The Blues har ifølge det engelske medie Daily Mail sendt et bud afsted til Arsenal på cirka 200 millioner kroner for Alex Oxlade-Chamberlain.

Den 23-årige midtbanespiller blev i den forgangne sæson brugt som wingback i Arsenal – en position, som Chelsea i øjeblikket søger forstærkninger til.

Oxlade-Chamberlain har i skrivende stund et år tilbage af sin kontrakt med The Gunners, men det er stadig uklart, hvorvidt Arsenal er villige til at sælge ham til en af deres største rivaler, selvom der tikker et stort bud ind. Hvis ikke Arsenal sælger eller forlænger med ‘The Ox’, vil han kunne forlade London-klubben gratis næste sommer.

Udover Arsenals engelske midtbanemand er der også meldinger om, at Chelsea er tæt på både Danny Drinkwater og senest Antonio Candreva. Sidstnævnte kan ligesom Oxlade-Chamberlain også bruges som wingback og ligger i nogenlunde samme prisleje, mens Drinkwater forventes at koste væsentligt mere, hvis Chelsea kan lykkes med at købe ham fri af Leicester.