Avis: Chelsea byder på Juventus-back

2260

Chelsea har sendt et bud afsted på Juventus’ midtstopper Daniele Rugani, skriver Evening Standard.

Sommerens første signing ser ud til at være under opsejling for the Blues, men stik imod det, de fleste havde forventet, så er det i forsvarskæden, man ser ud til at forstærke sig.

Her har man i forvejen seks spillere til at kæmpe om pladserne, men nu kan der meget vel komme endnu et ansigt og kæmpe side om side med AC om en plads.

Ifølge Evening Standard har Chelsea budt på Juventus’ 23-årige centerback Danile Rugani. Buddet menes at være på omkring 35 millioner pund svarende til knap 300 millioner kroner.

Rugani skulle angiveligt være blevet nævnt under en samtale med Sarris repræsentant, og købet af den unge italiener skulle ifølge den engelske avis ligge tæt efter, at man får skrevet under med Maurizio Sarri.

Læs også: Officielt: Ipswich lejer Chalobah

Sarris store interesse i Juventusstopperen skyldes især Ruganis to år i Empoli fra 2013 til 2015, hvor han var udlejet fra de italienske mestre. På det tidspunkt var Sarri træner i Empoli og gav ham masser af spilletid.

Evening Standard kan også fortælle, at Chelsea forbereder en fem-årig kontrakt til Rugani, hvilket også indebærer en fordobling af den løn, han i øjeblikket får i Juventus. Han vil således komme til at tjene 60.000 pund om ugen, hvilket svarer til lidt over en halv million danske kroner.