Avis: AC Milan vil købe Bakayoko fri

742

AC Milan har besluttet at købe Tiemoue Bakayoko fri, efter franskmanden har genfundet sit niveau over de seneste måneder. Det skriver Tuttosport.

Det startede skidt for Bakayoko i den rød- og sortstribede Milan-trøje, men den 24-årige franskmand har formået at genfinde det niveau, han viste i Monaco-tiden, som der endte med at få ham til Chelsea.

Og selvom der skulle flere skader til på midtbanen for både Lucas Biglia og Giacomo Bonaventura, før Bakayoko kunne få revancheret sin dårlige start under Gennaro Gattuso, så er det ikke desto mindre lykkedes for midtbanespilleren at få etableret sig i det italienske.

Læs også: Fire fans idømt karantæne efter City-kamp – Chelsea fortsætter undersøgelsen

Derfor har AC Milan besluttet sig for at udnytte den købsklausul, der er i lejeaftalen, som de hentede Bakayoko på i sommer, rapporterer Tuttosport. Ifølge mediets oplysninger håber Milan dog på at betale en smule mindre end de 35 millioner euro, prisskiltet lyder på.

I alt har Bakayoko spillet 43 kampe i den kongeblå trøje og scoret tre mål. Hans kontrakt med Chelsea løber indtil sommeren 2022.