Alonso: Vi viser, vi er et storhold

1097

Matchvinder Marcos Alonso er glad for at kunne hjælpe holdet med tre point til kontoen og understreger, at sejren mod Southampton viser, at man er et storhold.

Chelseas ottende sejr i de seneste 10 kampe blev en realitet i går eftermiddag, da Southampton gæstede Stamford Bridge.

Gæsterne holdt ellers godt stand, men kort før pausen bragte Marcos Alonso the Blues i front med et drøn af et frispark, som Fraser Forster ikke kunne nå ned til.

– Det var en god oplevelse at score, og jeg er glad for at hjælpe holdet med at hente tre point. Jeg havde et par chancer mere, men var lidt uheldig, sagde Alonso efter kampen til Chelsea TV.

Selvom det kun blev til 1-0, var det alligevel en kamp, hvor Contes mandskab var i fuld kontrol, og der var flere gange optræk til mere.

Læs også: Chelsea transfer-analyse: From Russia with love

Manchester City tog dog også en sejr i lørdagens sene kamp, hvor de mødte Tottenham, som de sendte tilbage til London med et 4-1 nederlag i bagagen.

Citys imponerende sejrsstime gør det svært at se lige så positivt på sin egen, mener Alonso, men spanieren understreger, at man skal fortsætter med at gøre det, man gør.

– Vi bliver nødt til at gøre, hvad der står i vores magt ved at blive ved med at vinde kampe. Nederlaget til West Ham var meget skuffende, men vores svar til det var godt, og det er sådan her, vi skal blive ved med at gøre i de kommende uger. Det er det, store hold skal gøre, og det gjorde vi denne uge. Der er stadig lang vej tilbage, og vi bliver nødt til at vinde alle kampe nu, forklarede han.

Chelseas næste opgave er på onsdag mod Bournemouth i kvartfinalen i Carabao Cup. Kampen spilles klokken 20:45 på Stamford Bridge.