Alonso: Vi må vente på, de andre taber

1176

Marcos Alonso er ærgerlig over nederlaget til Tottenham, men slår fast at det nu må være målet at vinde de resterende syv ligakampe.

Efter søndagens nederlag til Tottenham hjemme på Stamford Bridge ser det umanerligt svært ud for Chelsea at kunne kvalificere sig til Champions League i den kommende sæson. Man har i skrivende stund otte point op til Tottenham, som sidder på den sidste af de fire Champions League-pladser, og der resterer nu kun syv runder af Premier League-sæsonen.

Marcos Alonso vil dog ikke kaste håndklædet i ringen, men indrømmer, at det bliver utroligt svært at ende i top fire nu.

– Vi skal rejse os op nu og kæmpe til det sidste. Vi er allesammen skuffede, men vi bliver nødt til at kæmpe, til vi når slutningen på sæsonen. Det må være målet at vinde alle syv kampe, og så må vi vente på, at de andre hold taber. Det bliver ikke let, men det er det, vi må gøre, siger han til chelseafc.com.

Læs også: Azpilicueta efter nederlaget til Spurs: Det er rigtig hårdt

Der er da også forskel på Chelsea i denne sæson og dét hold, som vandt Premier League i sidste sæson. Det handler især om held, mener den spanske wingback.

– Jeg synes ikke, vi har samme held, som vi havde sidste år. De andre hold har også forbedret sig, og vi har måske ikke formået at holde os på samme niveau, som vi var på sidste år. Jeg synes ikke, vi spillede dårligt mod Tottenham, for vi havde mange flere chancer end dem, forklarer han.

Chelseas næste opgave er på søndag mod West Ham.