Alonso: Denne sæson bliver hårdere end sidste

462

Marcos Alonso er ivrig efter at tage hul på en ny sæson, men spanieren er ikke i tvivl om, at det bliver endnu hårdere end den forgangne sæson.

En af de store positive overraskelser i sidste sæson var Marcos Alonso, som faldt godt ind i rollen som venstre wingback og var en vigtig brik på mesterskabsholdet.

Nu venter den anden sæson i klubben for den 26-årige spanier, og det kommer til at blive endnu hårdere end debutsæsonen i Premier League, mener han.

– Det er nemt for os at finde motivation. Det sværeste for os bliver denne turnering (Premier League red.). Der er så mange gode hold, som har styrket deres trupper kraftigt med mange nye spillere. Det bliver hårdere end sidste år, vi skal kæmpe lige så hårdt eller endda endnu hårdere end sidste år for at kunne kæmpe med om titlen igen, fortæller han til chelseafc.com.

En vigtig faktor for succes er især opbakning fra fansene, mener Alonso.

– Det er skønt at være tilbage på Stamford Bridge igen, og ligesom sidste år bliver fansene meget vigtige. Vi starter med en hård kamp mod Burnley, og der har vi brug for dem. Forhåbentlig får vi endnu et godt år sammen, slutter han.